Овај пројекат финансира Европска унија
Овај пројекат финансира Европска унија

Вести

07.03.2022.

Позив за учешће у јавној расправи о нацрту ЛАП-а за младе Града Сомбора

Сомборски едукативни центар позива грађане да доставе предлоге, сугестије и коментаре на нацрт Локалног акционог плана за младе Града Сомбора.

Јавна презентација нацрта Локалног акционог плана за младе Града Сомбора за период 2022-2025. године, коју организује Град Сомбор, одржаће се 11. марта 2022. године у 12.00 у соби 108 у згради Жупаније.

Грађани до 11. марта могу доставити предлоге, сугестије и коментаре у писаном облику на адресу: Одељење за друштвене делатности Градске управе града Сомбора, Трг Цара Уроша број 1 Сомбор и у електронском облику на мејл адресу bnesovic@sombor.rs

Нацрт локалног акционог плана за младе за период 2022-2025. године доступан је на сајту Града Сомбора на следећем линку: ОВДЕ

Активности се реализују у склопу пројекта „Дијалог за развој Града Сомбора" који реализује Сомборски едукативни центар у партнерству са Центром за педагошке иницијативе, НВО „Женска алтернатива" и Удружењем Рома „Бели голуб". 

Пројекат се спроводи у оквиру пројекта „Дијалог промена" којим координира Београдска отворена школа, уз финансијску подршку Европске уније.