Овај пројекат финансира Европска унија
Овај пројекат финансира Европска унија

Вести

20.02.2022.

СЕЦ и Савез удружења Града Сомбора: Одржана обука „Праћење и евалуација јавних политика”

Обука под називом „Праћење и евалуација јавних политика” одржана је протеклог викенда, 18. и 19. фебруарa у просторијама Сомборског едукативног центра. То је друга у оквиру серијала обука у области јавних политика и јавног заговарања намењених представницима удружења са територије Града Сомбора.

Обуку је водио Горан Радисављевић, експерт за област јавних политика, који је представницима сомборских удружења детаљније приближио теме мониторинга и евалуације јавних политика, као и њихов значај за организације цивилног друштва. Обуци је присуствовало 17 представника организација цивилног друштва са територије Града Сомбора.

Наредна обука у склопу овог серијала, на којој ће нагласак бити на јавном заговарању, одржаће се у петак и суботу 25-26. фебруара, такође у просторијама СЕЦ-а.

Активности се реализују у склопу пројекта "Дијалог за развој Града Сомбора" који реализује Сомборски едукативни центар у партнерству са Центром за педагошке иницијативе, НВО "Женска алтернатива" и Удружењем Рома "Бели голуб". 

Пројекат се спроводи у оквиру пројекта "Дијалог промена" којим координира Београдска отворена школа, уз финансијску подршку Европске уније.