Овај пројекат финансира Европска унија
Овај пројекат финансира Европска унија

Вести

25.10.2021.

Презентација пројекта: Ти доносиш промену!

У среду, 20.октобра 2021. године  у великој сали  Регионалног иновационог стартап центра у Прибоју Удружење „Форум цивилне акције ФОРЦА“ одржало је презентација пројекта „Ти доносиш промену! – Иницијатива за укључивање грађана/ки у промене локалних социјалних политика у општинама Пожега, Косјерић, Крупањ и Прибој“.

Овом приликом представљен је начин спровођења аутрич методе у локалној заједници и промовисан је предлог да се ова метода  уврсти у систем социјалне заштите на територији општине Прибој.

Предложено је и умрежавање што већег броја чинилаца релевантних за социјалну политику у Прибоју.

Презентацији су присуствовали Шеф кабинета председника општине господин Вук Луковић, представници Удружења за помоћ Ментално недовољно развијеним особама и Церебралну и дечју парализуј, Удружење жена и Канцеларије за младе општине Прибој.

Ова активност је спроведена у оквиру пројекта „Ти доносиш промену! – Иницијатива за укључивање грађана/ки у промене локалних социјалних политика у општинама Пожега, Косјерић, Крупањ и Прибој“, који реализује Удружење „Форум цивилне акције ФОРЦА“ у партнерству са организацијама „ПРИМУС“ из Прибоја, „СтартХаб“ из Косјерића и „Зора“ из Крупња.

Пројекат се реализује у оквиру пројекта „Дијалог промена“, којим координира Београдска отворена школа, уз финансијску подршку Европске уније.