Овај пројекат финансира Европска унија
Овај пројекат финансира Европска унија

Вести

15.11.2021.

Инфосесија: Сазнај више о Програму подршке истраживачима

test

Желиш да сазнаш више о Програму подршке истраживачима? Тим Београдске отворене школе (БОШ) организује инфосесију за све заинтересоване путем ЗООМ платформе, у петак 19. новембра у 12.00 часова, у вези додатних информација о Програму.

Да бисте учествовали на састанку, потребно је да имате инсталирану ЗООМ апликацију и регистрован налог, као и да се пријавите путем следећег линка: ПРИЈАВА ЗА ИНФОСЕСИЈУ.

На састанку ћете имати прилику да сазнате све што вас занима о Програму подршке истраживачима, процесу пријаве, условима конкурисања, роковима и другим питањима и недоумицама.

До тада, можете нам се обратити путем имејла dijalogpromena@bos.rs.  

Програм подршке истраживачима осмишљен је да допринесе остваривању позитивних ефеката сарадње између истраживача и организација цивилног друштва (ОЦД) и подразумева финансијску подршку за спровођење 30 истраживачких пројеката.

Програм се спроводи у оквиру пројекта „Дијалог промена“, који је усмерен ка побољшању пракси и приступа дијалогу између представника цивилног друштва и јавних власти у циљу решавања проблема у заједници и унапређењу јавних политика. Пројекат је подржан од стране Европске уније и реализује се у периоду од 2021. до 2023. године, у партнерству са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Републичким секретаријатом за јавне политике, Центром за јавне политике ЕУ Универзитета у Београду, Улоф Палме Центром, као и са Уредом за удруге Владе Републике Хрватске.

За више информација о пројекту можете посетити званичан сајт dijalogpromena.bos.rs.