Овај пројекат финансира Европска унија
Овај пројекат финансира Европска унија

Вести

16.05.2022.

СНИМАК ИНФО СЕСИЈЕ ЗА II ЦИКЛУС ПОДРШКЕ ОЦД

„Без дијалога нема демократских реформи, унапређења владавине права и заштите, унапређења и промоције људских права. Зато је кључна финансијска и менторска подршка организацијама цивилног друштва које ће у наредном периоду активно радити на решавању различитих проблема у заједници кроз програм Дијалог промена“ закључак је инфо сесије одржане 11.05.2022. године путем ЗООМ платформе и Јутјуб канала Београдске отворене школе (БОШ).

Инфо сесија се одвијала у два дела. Најпре је представљен програм Дијалог промена и услови за конкурисање и скренута је пажња на најважније елементе које  успешан предлог пројекта треба да садржи. Учесници су такође имали прилике да се упознају са процесом селекције и роковима за сваки од њених корака.

Комплетан снимак инфо сесије могуће је погледати на следећем линку: ОВДЕ

Све информације о II циклусу Програмa подршке пројектима организација цивилног друштва усмереним на дијалог, решавање проблема и позитивне промене у јавним политикама "Дијалог промена" могуће је пронаћи на следећем линку.  

Подсећамо, рок за подношење пројектних идеја за организације цивилног друштва је 20.05.2022. године, до 15 часова. Предлози пројектних идеја достављени након постављеног рока неће бити разматрани.

Током трајања отвореног позива, заинтересоване организације се могу обратити тиму БОШ-а путем мејла: dijalogpromena@bos.rs. Тим Београдске отворене школе ће давати одговоре на појединачна питања искључиво путем електронске поште.

"Дијалог промена" је пројекат који је усмерен ка побољшању пракси и приступа дијалогу између представника цивилног друштва и јавних власти у циљу решавања проблема у заједници и унапређењу јавних политика. Пројекат је подржан од стране Европске уније и реализује се у партнерству са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалогРепубличким секретаријатом за јавне политикеЦентром за јавне политике ЕУ Универзитета у БеоградуУлоф Палме Центром као и са Уредом за удруге Владе Републике Хрватске.