Овај пројекат финансира Европска унија
Овај пројекат финансира Европска унија

Вести

28.04.2022.

Дијалог промена Инфо-сесија: II циклус Програма подршке ОЦД

Београдска отворена школа спроводи други циклус Програма подршке пројектима организација цивилног друштва усмереним на дијалог, решавање проблема и позитивне промене у јавним политикама „Дијалог промена“.

Уколико те занима више детаља, тим Београдске отворене школе ће пружити све додатне информације о Програму на информативном састанку на ЗООМ платформи 11. маја у 12 часова.

Да бисте учествовали на састанку, потребно је да имате инсталирану ЗООМ апликацију и регистрован налог, као и да се пријавите путем ОВОГ ЛИНКА.

Током трајања отвореног позива заинтересоване организације се могу обратити тиму Београдске отворене школе путем имејла: dijalogpromena@bos.rs

Тим Београдске отворене школе ће давати одговоре на појединачна питања искључиво путем електронске поште, а иста ће бити јавно доступна на званичном сајту пројекта, у секцији питања и одговори.

Програм се спроводи у оквиру пројекта „Дијалог промена: Подршка реформама кроз сарадњу организација цивилног друштва и јавних власти“, који је усмерен ка побољшању пракси и приступа дијалогу између представника цивилног друштва и јавних власти у циљу решавања проблема у заједници и унапређењу јавних политика. Пројекат је подржан од стране Европске уније и реализује се у периоду од 2021. до 2023. године, у партнерству са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Републичким секретаријатом за јавне политике, Центром за јавне политике ЕУ Универзитета у Београду, Улоф Палме Центром, као и са Уредом за удруге Владе Републике Хрватске.

За више информација о пројекту можете посетити званичан сајт dijalogpromena.bos.rs